Evaluatie eerste versie WWW-wijzer

Het gaat goed met het ontwikkelen van de WWW-wijzer. Binnenkort gaan we de eerste versies voorleggen aan ouders van kinderen met een beperking. Wilt u ons helpen? Dit kan! Er zijn verschillende momenten en manieren waarop je kunt helpen:

  •  In de week van 18 januari gaan we een evaluatie doen per mail. Hierbij zullen we de eerste versie kunnen laten zien, en een aantal werkingsprincipes uitleggen. Als je hier aan mee wil doen, klik dan HIER of stuur een mail naar www-wijzer@dehoogstraat.nl
  • Op 22 februari en 2 maart zullen we de eerste live-test doen, waarbij de werkende versie van de tool wordt getest door ouders. Deze tests zullen plaatsvinden in De Hoogstraat. U kunt zich opgeven om ergens tussen 9 uur en 21 uur u mening te geven. Naar verwachting zal dit per persoon ongeveer een kwartier in beslag nemen. Wilt u op deze dag langskomen? Klik dan HIER of stuur een mail naar WWW-wijzer@dehoogstraat.nl