De WWW-wijzer is beschikbaar

Voor ouders van kinderen met een beperking is nu een digitale informatietool beschikbaar, de WWW-Wijzer, te vinden op tool.wijzer.me

De WWW-wijzer is een tool die ouders kunnen gebruiken om een consult met de (revalidatie)arts of therapeut voor te bereiden, door te bedenken wat ze willen weten en vragen. Daarnaast kunnen ouders informatie vinden over allerlei vragen die ze kunnen hebben rondom de zorg voor hun kind met een fysieke beperking. Denk hierbij aan vragen over de zorg, pgb of de opvoeding maar ook bijvoorbeeld over vakanties en speeltuinen.

Vragen die ze hebben kunnen ze uitprinten op een lijst en meenemen naar het consult. Door van tevoren in de tool een lijst met vragen te maken en informatie te zoeken weten ouders beter wat ze in een gesprek willen en mogen vragen. 

De WWW-Wijzer is ontstaan uit een samenwerking tussen Kenniscentrum Revalidatiegeneeskunde Utrecht, patiëntenvereniging BOSK en Hogeschool Zuyd.

Voor vragen kunt u contact opnemen via info@wijzer.me